Palliatieve zorg Warmond

Iemand die met ziekte, een handicap of andere ingrijpende omstandigheden te maken krijgt, wil vaak graag thuis blijven wonen. Wanneer er sprake is van de laatste levensfase, lijkt deze wens vaak alleen maar sterker aanwezig te zijn. Deze periode komt tenslotte gepaard met veel emoties, en er moet veel besproken en geregeld worden. In de eigen omgeving zijn kan dan veel rust en comfort bieden. Ook voor familie en een eventuele partner is het fijn om bij u te kunnen zijn in uw eigen huis. Omdat de palliatieve fase relatief lang kan duren, wil Zuster Jansen u graag zoveel mogelijk ondersteuning bieden. Kiest u voor onze palliatieve zorg in Warmond, dan kunt u dag en nacht rekenen op onze professionele zorgverleners.

Emotionele ondersteuning voor u en uw naasten

Zuster Jansen begrijpt hoe belangrijk het is om een veilig en vertrouwd gevoel te hebben bij de zorg die u ontvangt. Dat is voor ons een belangrijke reden om te werken met kleine, vaste teams die bestaan uit maximaal vijf zorgverleners. Het zijn steeds dezelfde mensen die bij u over de vloer komen, en u zult merken dat er al snel een vertrouwensband ontstaat. Ook voor uw aanwezige familie is het fijn om de zorgverleners te leren kennen, zodat zij zich op hun gemak voelen en vragen kunnen stellen.

Onze verzorging is er niet alleen voor u, ook uw familie wordt emotioneel ondersteund. Het omgaan met emoties in deze periode is niet voor iedereen even gemakkelijk, en wij willen daar graag bij helpen waar dat kan.

Waaknachten, voor veiligheid en rust

Wilt u de zekerheid hebben dat er ‘s nachts iemand voor u klaarstaat, wanneer u bijvoorbeeld even uit bed moet of wanneer er medicatie toegediend moet worden? Dan kunt u ook kiezen voor zogenoemde waaknachten door Zuster Jansen. Waaknachten zijn een onderdeel van onze nachtzorg, die ook in de palliatieve fase een welkome oplossing kan zijn. Zo hoeft er ‘s nachts geen familielid bij u aanwezig te zijn, maar kunt u dit geheel aan onze zorgverleners overlaten. Wilt u meer weten over de mogelijkheden, of kunnen we u persoonlijk van advies voorzien? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.



Lees meer bij Zuster Jansen

LAATSTE NIEUWS
  • Gemengde gevoelens bij buurtbewoner
    s over sluiting Bronovo ziekenhuis Lees meer
  • Grote regionale verschillen in verb
    ruik persoonsgebonden budget Lees meer
  • Minister Bruno Bruins wil keten van
    acute zorg in regio’s versterken Lees meer
ARCHIEF
LAATSTE ARTIKELEN
  • Internet gebruiken als huisarts; be
    trouwbaar of niet? Lees meer
  • Landelijk Congres Dementie achter d
    e voordeur Lees meer
  • Topvrouw NZa pleit voor een verplee
    gkundige in de raad van bestuur Lees meer
ARCHIEF
Particuliere Thuiszorg Warmond copyright В 2024