Artikelen

08.11.2017 Particuliere thuiszorg Brabant

Waar u ook woont in Brabant, u kunt altijd rekenen op de professionele zorgverlening van Zuster Jansen. Deze hulp kan in allerlei situaties uitkomst bieden: heeft u bijvoorbeeld te maken gekregen met ziekte, een handicap of met vervelende ouderdomskwalen? Dan kunnen onze ervaren zorgverleners nagenoeg direct voor u klaarstaan. Bij ons krijgt u namelijk nooit te maken met wachtlijsten, omdat we het zeer belangrijk vinden dat iedereen direct een beroep kan doen op de zorg die nodig is. Neem dus gerust contact met ons op als u op zoek bent naar extra ondersteuning in uw vertrouwde omgeving. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden van particuliere thuiszorg in Brabant.

Persoonlijke zorg door vijf ervaren zorgverleners

Zuster Jansen streeft ernaar om persoonlijke, warme en toegewijde zorg te leveren. Dit doen wij onder andere door teams in te zetten van maximaal vijf ervaren zorgverleners. Zo ontvangt u namelijk steeds dezelfde mensen bij u thuis, en hoeft u niet continu te wennen aan vreemde gezichten. Ook voor vrienden familieleden raken beter vertrouwd met de verzorgers, wat de communicatie en hulpverlening alleen maar ten goede komt. U kunt Zuster Jansen inschakelen in allerlei situaties: zo zijn we gespecialiseerd in zorg bij de ziekte van Alzheimer, 24-uurs zorg en terminale thuiszorg, maar kunnen we bijvoorbeeld ook helpen met nachtzorg of 12-uurs zorg. Laat ons gerust weten wat u nodig heeft.

Overal in Brabant staan we voor u klaar

Woont u in Uden, Den Bosch of een andere plaats in Noord-Brabant en is er direct particuliere thuiszorg nodig? Dan heeft u dat met slechts één telefoontje geregeld. Met onze hulp kunt u zo lang mogelijk thuis blijven wonen, ook als u (tijdelijk) niet helemaal zelfstandig bent. Heeft u vragen over onze zorg- en dienstverlening, of wilt u direct verzekerd zijn van zorg op maat? Neem dan contact op met onze zorgcoördinator.

Auteur: Karel de Vries, redactie Zuster Jansen

 


LAATSTE NIEUWS
  • Gemengde gevoelens bij buurtbewoner
    s over sluiting Bronovo ziekenhuis Lees meer
  • Grote regionale verschillen in verb
    ruik persoonsgebonden budget Lees meer
  • Minister Bruno Bruins wil keten van
    acute zorg in regio’s versterken Lees meer
ARCHIEF
LAATSTE ARTIKELEN
  • Internet gebruiken als huisarts; be
    trouwbaar of niet? Lees meer
  • Landelijk Congres Dementie achter d
    e voordeur Lees meer
  • Topvrouw NZa pleit voor een verplee
    gkundige in de raad van bestuur Lees meer
ARCHIEF
Particuliere Thuiszorg Warmond copyright В 2024