Nieuws

21.09.2015 Goede ervaringen transferverpleegkundigen met Zuster Jansen

Wanneer patiënten het ziekenhuis mogen verlaten, betekent dat niet direct dat zij geheel op eigen benen kunnen staan en geen zorg meer nodig hebben. De transferverpleegkundige is dan degene die zorgt dat de overgang naar de thuissituatie soepel verloopt en dat ook daar de benodigde zorg kan worden verleend. Wanneer de patiënt de wens heeft om particuliere thuiszorg in te schakelen na ontslag in het ziekenhuis, kan de transferverpleegkundige helpen bij deze overgang en erop toezien dat deze zorg passend wordt ingezet. Uit ervaring is gebleken dat de transferverpleegkundigen een goed gevoel hebben bij de zorg van Zuster Jansen, die in heel Nederland kan worden gerealiseerd.

De voordelen van Zuster Jansen

Professionele zorg met een persoonlijke aanpak, dat is kenmerkend voor Zuster Jansen. De wens van de zorgvrager staat centraal en er wordt precies de juiste zorg verleend. Er wordt gewerkt met kleine, vaste zorgteams waardoor de zorgvrager niet steeds aan nieuwe gezichten hoeft te wennen. Bovendien, en dat is in het geval van overbruggingszorg misschien nog wel één van de belangrijkste voordelen, is Zuster Jansen met spoed in te schakelen. Niemand komt op een wachtlijst te staan en ook dat is voor transferverpleegkundigen een reden om de zorg van Zuster Jansen als zeer prettig te ervaren.

Diverse invullingen van particuliere thuiszorg

Particuliere thuiszorg door Zuster Jansen wordt in iedere situatie passend ingezet. Er kan bijvoorbeeld voor dag en nacht verpleging worden gezorgd, maar het is ook mogelijk dat de zorgverleners alleen overdag of juist alleen ‘s nachts aanwezig zijn. Ook bij de meer specifieke zorgvragen, waar er bijvoorbeeld sprake is van de ziekte van Alzheimer of de laatste levensfase, is passende zorg te realiseren. Wanneer verblijf in een zorginstelling geen gewenste mogelijkheid is en er is geen of onvoldoende mantelzorg beschikbaar, kan Zuster Jansen particuliere thuiszorg op maat bieden.

Auteur: Karel de Vries, redactie Zuster Jansen


LAATSTE NIEUWS
  • Gemengde gevoelens bij buurtbewoner
    s over sluiting Bronovo ziekenhuis Lees meer
  • Grote regionale verschillen in verb
    ruik persoonsgebonden budget Lees meer
  • Minister Bruno Bruins wil keten van
    acute zorg in regio’s versterken Lees meer
ARCHIEF
LAATSTE ARTIKELEN
  • Internet gebruiken als huisarts; be
    trouwbaar of niet? Lees meer
  • Landelijk Congres Dementie achter d
    e voordeur Lees meer
  • Topvrouw NZa pleit voor een verplee
    gkundige in de raad van bestuur Lees meer
ARCHIEF
Particuliere Thuiszorg Warmond copyright В 2024