Nieuws

26.10.2015 Particuliere thuiszorg kan opname in verpleeghuis voorkomen

Wanneer mensen te maken krijgen met ziekte, een handicap of ingrijpende ouderdomskwalen, is het belangrijk om te bepalen wat de beste oplossing is. Soms worden deze mensen afhankelijk van familieleden of een partner, soms moeten ze noodgedwongen worden opgenomen in een verpleeghuis of andere zorginstelling. In veel gevallen zijn dit geen ideale oplossingen. Er is gelukkig nog een alternatief waarmee de meeste mensen gewoon thuis kunnen blijven wonen, en dat is particuliere thuiszorg. Dit is professionele thuiszorg waarvoor u geen indicatie nodig heeft. U bepaalt dus zelf welke zorg u ontvangt en in welke hoeveelheid. Door op het juiste moment passende zorg te bieden, kan particuliere thuiszorg inhouden dat u niet in een verpleeghuis hoeft te verblijven.

Een passend alternatief op de korte termijn

Particuliere thuiszorg, zoals deze geboden wordt door Zuster Jansen, is niet slechts één soort zorg. Dat kan ook niet, gezien iedere situatie anders is. Iemand die lijdt aan de ziekte van Alzheimer, heeft andere verzorging en begeleiding nodig dan iemand die moet revalideren na een gebroken heup. Bij Zuster Jansen is de keuze aan u. Wij bieden verschillende vormen van intensieve thuiszorg, waaronder 24-uurs zorg, nachtzorg en palliatieve zorg. Eén van de voordelen aan de particuliere thuiszorg door Zuster Jansen is dat niemand op een wachtlijst komt te staan. Het is dus mogelijk om al op zeer korte termijn of met spoed geholpen te worden. Zeker wanneer u misschien opgenomen moet worden in een verpleeghuis, kunnen wij al snel een alternatief bieden.

Altijd een veilig en vertrouwd gevoel

De zorg van Zuster Jansen is professionele zorg, met een persoonlijke aanpak. U bent thuis wanneer we voor u komen zorgen, maar u moet zich ook thuis vóelen bij onze ondersteuning. Daarom werken we met kleine, vaste teams waarbij u echt een band opbouwt met de zorgverlener. Wanneer u graag meer wil weten over onze zorg of wanneer u ons direct wil inschakelen, kunt u contact opnemen met onze zorgcoördinator.

Auteur: Karel de Vries, redactie Zuster Jansen


LAATSTE NIEUWS
  • Gemengde gevoelens bij buurtbewoner
    s over sluiting Bronovo ziekenhuis Lees meer
  • Grote regionale verschillen in verb
    ruik persoonsgebonden budget Lees meer
  • Minister Bruno Bruins wil keten van
    acute zorg in regio’s versterken Lees meer
ARCHIEF
LAATSTE ARTIKELEN
  • Internet gebruiken als huisarts; be
    trouwbaar of niet? Lees meer
  • Landelijk Congres Dementie achter d
    e voordeur Lees meer
  • Topvrouw NZa pleit voor een verplee
    gkundige in de raad van bestuur Lees meer
ARCHIEF
Particuliere Thuiszorg Warmond copyright В 2024