Nieuws

08.10.2015 Terminale thuiszorg kan met spoed starten in heel Nederland

Wanneer iemand de laatste levensfase in gaat, kan er al snel professionele zorg nodig zijn. Zorgen voor iemand die terminaal ziek is, is namelijk voor familieleden erg zwaar en niet iedereen kan die zorgtaak op zich nemen. Om ervoor te zorgen dat iemand in de laatste levensfase gewoon thuis kan blijven wonen en niet naar een hospice of andere zorginstelling hoeft, is er Zuster Jansen. Wij zijn een particuliere thuiszorgorganisatie die onder andere gespecialiseerd is in intensieve 24-uurs zorg, zorg bij de ziekte van Alzheimer en terminale/palliatieve thuiszorg. Wij willen er graag voor zorgen dat u zo lang mogelijk in uw eigen woning kunt blijven, met alle verzorging en verpleging die daarvoor nodig is.

Op korte termijn passende zorg ontvangen

Zuster Jansen werkt niet met wachtlijsten. Dat betekent dat we er op zeer korte termijn en zelfs met spoed voor u kunnen zijn, waar u ook woont in Nederland. Onze zorg wordt altijd volledig afgestemd op uw persoonlijke wensen en behoeften. Ook houden we zo veel mogelijk rekening met uw naasten en zullen we ze ondersteunen in deze zware tijd. Wanneer u ons inschakelt voor terminale thuiszorg, houden we nauw contact met uw (huis)arts. Zo zijn alle partijen ervan verzekerd dat u de juiste verzorging krijgt.

Vaste zorgverleners komen bij u thuis

Zuster Jansen biedt ook palliatieve zorg bij u thuis, wanneer de situatie nog niet vraagt om terminale thuiszorg met spoed. Ook bij palliatieve zorg krijgt u alle verzorging en verpleging die u nodig heeft, en zal het u aan niets ontbreken wanneer onze zorgverleners bij u aanwezig zijn. Zuster Jansen werkt met kleine, vaste zorgteams. Dit betekent dat het altijd dezelfde mensen zijn die bij u thuis komen, waardoor u echt een band met ze opbouwt. U leest meer over terminale thuiszorg, palliatieve zorg en onze overige zorg- en dienstverlening op de website.

Auteur: Karel de Vries, redactie Zuster Jansen


LAATSTE NIEUWS
  • Gemengde gevoelens bij buurtbewoner
    s over sluiting Bronovo ziekenhuis Lees meer
  • Grote regionale verschillen in verb
    ruik persoonsgebonden budget Lees meer
  • Minister Bruno Bruins wil keten van
    acute zorg in regio’s versterken Lees meer
ARCHIEF
LAATSTE ARTIKELEN
  • Internet gebruiken als huisarts; be
    trouwbaar of niet? Lees meer
  • Landelijk Congres Dementie achter d
    e voordeur Lees meer
  • Topvrouw NZa pleit voor een verplee
    gkundige in de raad van bestuur Lees meer
ARCHIEF
Particuliere Thuiszorg Warmond copyright В 2024