Nieuws

30.09.2015 Zorgeloos herstel na gebroken heup met Zuster Jansen

Wanneer men ouder wordt, kan een val sneller leiden tot een gebroken heup of andere klachten. Er volgt dan vaak een ingrijpende operatie, waarbij soms de heup in zijn geheel vervangen wordt. Rust en professionele zorg tijdens de herstelperiode zijn uiterst belangrijk wanneer u dit meemaakt. Sommige mensen schakelen hulp in van familie (mantelzorg) of verhuizen tijdelijk naar een zorginstelling, maar er bestaat ook een alternatief. Een alternatief waarbij een partner of familielid geen zware zorgtaak op zich hoeft te nemen en waarbij u uw vertrouwde omgeving niet hoeft te verlaten. We hebben het over particuliere thuiszorg van Zuster Jansen.

Passende zorg door vaste zorgverleners

Kiest u voor particuliere thuiszorg, dan komen er ervaren zorgverleners bij u thuis. Dit kan voor slechts enkele weken zijn, maar ook voor langer: net zo lang tot u weer geheel zelfstandig kunt functioneren. U krijgt niet alleen de juiste verzorging en verpleging, maar ook wordt uw dagelijkse routine zo veel mogelijk in stand gehouden. U krijgt te maken met een klein, vast zorgteam: dit houdt in dat u niet steeds hoeft te wennen aan nieuwe mensen bij u in huis. Het is een klein groepje mensen, waar u al snel een hechte vertrouwensband mee opbouwt.

Welke ondersteuning past bij u?

Om na een gebroken heup zo goed mogelijk te herstellen in uw eigen omgeving, is er voor u de particuliere thuiszorg van Zuster Jansen. Deze zorg is al op zeer korte termijn in te zetten, omdat Zuster Jansen niet werkt met wachtlijsten. U kunt kiezen uit verschillende vormen van particuliere thuiszorg. Mogelijkheden zijn onder andere 24-uurs zorg, nachtzorg, 12-uurs zorg en palliatieve zorg. Zuster Jansen kijkt altijd naar uw persoonlijke wensen en behoeften bij het inzetten van passende zorg. Op de website vindt u een volledig overzicht van de dienstverlening.

Auteur: Karel de Vries, redactie Zuster Jansen


LAATSTE NIEUWS
  • Gemengde gevoelens bij buurtbewoner
    s over sluiting Bronovo ziekenhuis Lees meer
  • Grote regionale verschillen in verb
    ruik persoonsgebonden budget Lees meer
  • Minister Bruno Bruins wil keten van
    acute zorg in regio’s versterken Lees meer
ARCHIEF
LAATSTE ARTIKELEN
  • Internet gebruiken als huisarts; be
    trouwbaar of niet? Lees meer
  • Landelijk Congres Dementie achter d
    e voordeur Lees meer
  • Topvrouw NZa pleit voor een verplee
    gkundige in de raad van bestuur Lees meer
ARCHIEF
Particuliere Thuiszorg Warmond copyright В 2024