Nieuws

28.09.2015 Zuster Jansen is hét thuiszorgbureau voor particuliere thuiszorg

Wanneer mensen door omstandigheden als ziekte, een handicap of ouderdomskwalen niet meer geheel zelfstandig kunnen functioneren, kiezen ze vaak graag voor particuliere thuiszorgorganisatie Zuster Jansen. Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor Zuster Jansen. Zo wordt de particuliere thuiszorg in heel Nederland aangeboden en zijn er ook geen wachtlijsten voor deze zorg. Bovendien werkt Zuster Jansen met kleine, vaste zorgteams. Voor veel mensen is dit prettig, omdat het betekent dat ze niet te maken krijgen met een eindeloze reeks nieuwe gezichten. Het zijn bij Zuster Jansen maximaal vijf verschillende zorgverleners die voor u komen zorgen. Dit is vaak ook voor partners en familieleden een prettige wetenschap.

Wat houdt particuliere thuiszorg in?

Voor particuliere thuiszorg heeft u geen indicatie nodig. Dit houdt in dat u zelf bepaalt dát u zorg mag ontvangen, wáár u deze zorg gaat inkopen en in welke hoeveelheid dat gebeurt. De zorgcoördinatoren van Zuster Jansen bespreken samen met u de situatie en geven u advies over de te kiezen zorg. Maar uiteindelijk bent u degene die de touwtjes in handen heeft. Wanneer u niet naar een zorginstelling wil verhuizen en liever ook niet gebruikmaakt van (volledige) mantelzorg, is particuliere thuiszorg van Zuster Jansen een uitstekend alternatief.

Passende ondersteuning voor iedereen

Omdat geen situatie hetzelfde is, moeten er ook verschillende vormen van particuliere zorg beschikbaar zijn. Zuster Jansen biedt zorg die precies wordt afgestemd op uw persoonlijke omstandigheden. Zo is het onder andere mogelijk om te kiezen voor 24-uurs zorg, zorg bij de ziekte van Alzheimer, nachtzorg en palliatieve zorg. Om meer te lezen over de verschillende mogelijkheden, kijkt u naar het overzicht van de zorg- en dienstverlening op de website van Zuster Jansen.

Auteur: Karel de Vries, redactie Zuster Jansen


LAATSTE NIEUWS
  • Gemengde gevoelens bij buurtbewoner
    s over sluiting Bronovo ziekenhuis Lees meer
  • Grote regionale verschillen in verb
    ruik persoonsgebonden budget Lees meer
  • Minister Bruno Bruins wil keten van
    acute zorg in regio’s versterken Lees meer
ARCHIEF
LAATSTE ARTIKELEN
  • Internet gebruiken als huisarts; be
    trouwbaar of niet? Lees meer
  • Landelijk Congres Dementie achter d
    e voordeur Lees meer
  • Topvrouw NZa pleit voor een verplee
    gkundige in de raad van bestuur Lees meer
ARCHIEF
Particuliere Thuiszorg Warmond copyright В 2024